Cohen had graag deelname PVV aan gemeenteraadsverkiezingen

AMSTERDAM – Burgemeester Job Cohen vindt het heel jammer dat de PVV van Geert Wilders niet deelneemt aan de gemeenteraadsverkiezingen in Amsterdam zo zegt hij in de telegraaf.

De burgemeester, zelfd lid van de Pvda, is van mening dat de PVV de mening van veel kiezers vertegenwoordigd en dat de burgers hun stem op deze partij moeten kunnen uitbrengen. ‘Zelfs als dat zou betekenen dat de PVV de grootste partij in Amsterdam wordt’ aldus Cohen.

Ik ben het helemaal met Job Cohen eens, maar ik begrijp het standpunt van Geert Wilders ook heel goed. Ik denk dat Geert Wilders niets liever zou willen dan ook in de grote gemeenten meedingen naar de macht om zo echte veranderingen te kunnen doorvoeren, maar het ontbreekt hem simpelweg aan genoeg goede politici om alle gewonnen zetels te vullen. Naar mijn mening had hij wel mee moeten doen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag, maar dit terzijde.

De PVV moet inderdaad uitkijken dat de kiezers het niet meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen zien als een vergroting van de kloof tussen partij en kiezers en dat dit ook kamerzetels kan kosten bij volgende verkiezingen.

Lees ook:PVV doet niet mee in Den Helder
Lees ook:PvdA grootste verliezer in Noord-Holland
Lees ook:Rechtszaak tegen Geert Wilders begint
Lees ook:OM wil vrijspraak Geert Wilders
Lees ook:Boerkadragers krijgen geen uitkering meer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.