Gewonde tiener urenlang aan lot overgelaten

ambulancePURMEREND – De 17-jarige Nick Schrijver reed rond kwart voor twee ‘s nachts op de Edammerweg toen hij plotseling moest uitwijken voor een gans waardoor hij met zijn brommer in de sloot belandde.

De jongen brak bij zijn val een been op drie plaatsen, maar wist toch uit de sloot te klauteren. Eenmaal op de wal gekomen raakte hij buiten bewustzijn. Korte tijd later kwam hij bij en ging  zoek naar hulp.  Hij wist richting de weg te kruipen en heeft meerdere auto’s voorbij zien rijden die hem simpelweg in de berm lieten liggen. Uiteindelijk kwam er rond zes uur een bus langs en de oplettende chauffeur stopte meteen en belde 112. De jongen werd onderkoeld naar het ziekenhuis gebracht. (rtv-nh).

Weer een voorbeeld van de steeds harder wordende maatschappij waarin het ieder voor zich steeds hoger in het vaandel komt te staan.

Lees ook:Dodelijk ongeval bij Heerhugowaard
Lees ook:Aanwezigheid van Vossen op Texel eindelijk bevestigd
Lees ook:Gijzeling in passagier trein bij Zaandam
Lees ook:Tankstation dicht na lekkende truck
Lees ook:Dode en gewonden bij frontale botsing

3 reacties op “Gewonde tiener urenlang aan lot overgelaten

  1. mieke noor

    Hoe kun u nu over een harder wordende maatschappij praten als die jongen “in the middle of nowhere” in een sloot belandt? Niemand ziet die jongen toch, dan kun je toch niet spreken over nalatigheid? Hij heeft geluk gehad dat er een auto voorbij kwam om 6.00 uur. Dat is het feit. Laten we afspreken dat u voortaan uw mening achterwege laat en het alleen bij de feiten houdt. Een mening vormen kunnen wij zelf wel, daar hebben we u niet voor nodig!

      /   Beantwoorden  / 
  2. Pietje

    Kenmerkend voor een hardere maatschappij is dat je wel eens hoort van mensen die langs de kant van de weg gaan liggen waarna vriendjes een behulpzame voorbijganger beroven. Ik zou wel bellen, niet stoppen.

      /   Beantwoorden  / 
  3. Marjon

    Helemaal gelijk Mieke, wij zitten niet te wachten op de mening van de redactie. Misschien hebben die automobilisten die jongen helemaal niet gezien.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.