Ajax zet FC Twente op zijn plaats (3-0)

ajax_02AMSTERDAM – Ajax heeft afgelopen zondag een gevoelige klap uitgedeeld aan FC Twente. In de Arena werd het 3-0 voor Ajax.

In de eerste twintig minuten van de wedstrijd leek het er nog op dat FC Twente de betere ploeg was, maar na 22 minuten scoorde Demy de Zeeuw de openingstreffer voor Ajax. Door deze goal leek de weerstand van Twente gebroken en kon Ajax, nadat Sander Boschker bij een botsing met Jan Vertonghen een blauw oog opliep, voor de 2-0 zorgen. Uiteindelijk werd het in de 75e minuut nog 3-0 door een doelpunt van Dennis Rommedahl. (telegraaf)