Poolse supermarkt tussen de rijken van Nederland

HILVERSUM – Het Gooi is sinds jaar en dag de woonomgeving van de rijkere bewoners van ons land en een opmerkelijke winkel heeft zich daartussen gevestigd. Een Poolse supermarkt heeft zijn deuren geopend aan de Langestraat in Hilversum zo meldt de Gooi- en Eemlander.

Eigenaar Mariusz Lajac is zo’n twee maanden geleden zijn winkel begonnen en de loop begint er al aardig in te komen volgens de ondernemer. De etalage van de ‘Polksi Sklep’ (Poolse Winkel), ziet er keurig verzorgd uit een ook binnen ademt de winkel een sfeer van vroeger uit.

Toch een merkwaardige keuze om juist in het Gooi een dergelijke winkel te openen. Onlangs nog kwamen de ‘rijken’ in opstand toen er een discounter in de PC Hooftstraat zijn deuren opende.

Lees ook:Hilversumse bank door roker vernield
Lees ook:Elfduizend euro verduisterd bij voetbalclub Winkel
Lees ook:Pools werkdorp wekt woede op in Slootdorp
Lees ook:Kapsalon Rol (1915) sluit haar deuren
Lees ook:Verwarde man steekt kunstcentrum in brand

2 reacties op “Poolse supermarkt tussen de rijken van Nederland

  1. Dirkje van Bennekom

    De Langestraat is niet een typisch ‘Gooische straat’, maar een hele gewone winkelstraat, zoals die overal in NL zijn. Daarbij is de Poolse supermarkt zeker niet achenebbes. Ik zou dus niet weten wat er vreemd is aan deze combinatie. Het zegt meer iets over de schrijver van dit blogbericht dan over de Gooiers zelf, die het allemaal okidoki vinden.
    Groet van een Gooische vrouw.

      /   Beantwoorden  / 
    1. pieter

      Beste Gooische vrouw. Ik heb in het bericht nergens genoemd dat het een achenebbes winkel zou zijn, maar alleen dat de combinatie merkwaardig is.

        /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.