TON in Amsterdam blij met Marokkanen

AMSTERDAM – Trots Op Nederland (TON) heeft twee gezichten. In Den Haag klaagt de landelijke lijsttrekker herhaaldelijk over de marokkaanse ettertjes, maar in Amsterdam is een heel ander geluid te horen.

Volgens het parool is TON in Amsterdam juist blij met de Marokkanen die erg goed passen in de multiculturele smeltkroes die Amsterdam altijd al is geweest. Volgens de lijsttrekker van TON Amsterdam zijn de meeste Marokkaanse jochies hier geboren en dus eigenlijk echte ‘Amsterdammers’, maar dan met een andere culturele achtergrond. We moeten ze eerder zien als verrijking. Blijft natuurlijk wel een feit dat de Marokkaanse ettertjes vaak negatief in het nieuws zijn en dat imago raken ze waarschijnlijk nooit meer kwijt. Hopelijk zien ze dat zelf ook eens in en gaan ze uit zichzelf eens werken aan hun imago in plaats van afwachten totdat de maatschappij ingrijpt. De meeste jochies weten bliksems goed wat kan en mag in Nederland, maar blijven telkens de grenzen opzoeken en worden dan kwaad als ze gepakt worden zodra deze grenzen gepasseerd worden. De huidige generaties kunnen zich niet blijven verschuilen achter hun afkomst want die is zo onderhand hetzelfde als de Nederlandse.

Lees ook:Georgina Verbaan is excuusvrouw bij DWDD
Lees ook:Meeste griepgevallen in regio Amsterdam
Lees ook:Rita Verdonk rekent op 10 zetels
Lees ook:Criminele Marokkaanse broers mogen blijven
Lees ook:Geen miljardenclaim DSB bank

Eén reactie op “TON in Amsterdam blij met Marokkanen

  1. H.Kip

    ik vind de taal van mevr. van der Velde buitensporig met haar vloekterm (GVD). Om die reden wil ik niet kiezen voor deze partij.
    Overigens is in het verleden anti Moslims gesproken en nu de verkiezingen voor de deur staan gaat men er een draai aangeven.

      /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.