Grote schrik bij Gerard Joling na inbraakpoging

AALSMEER – Bij zanger Gerard Joling zit de schrik er goed in na de brute poging tot inbraak in zijn woning.

Vorige week bleken drie gemaskerde mannen geprobeerd te hebben om de woning van Joling binnen te dringen terwil hij nietsvermoedend boven lag te slapen. De woning van de zanger is goed beveiligd en het is de inbrekers dan ook niet gelukt om de woning daadwerkelijk binnen te dringen. De foto’s van de bewakingsbeelden die in de telegraaf te zien waren zagen er wel behoorlijk dreigend uit en het is dan ook niet vreemd dat de zanger nu in angst zit.

De politie hoopt door aandacht in de media dat er tips binnenkomen die tot aanhouding van de drie gemaskerde mannen kan leiden.

Lees ook:Man ontvoerd uit Amsterdamse coffeeshop
Lees ook:Grote namen bij concert Gerard Joling
Lees ook:Gewonde bij steekpartij in Hoorn
Lees ook:Jan Smit voor tiende keer op nummer 1
Lees ook:Drie mannen onwel door drugs in Alkmaar

3 reacties op “Grote schrik bij Gerard Joling na inbraakpoging

 1. annemieke

  Hallo Gerard.
  Ik snap heel goed je schrik.Ik heb vorig jaar hetzelfde meegemaakt en ze waren bij mij met een koevoet de voordeur aan het openbreken.Ik was gelukkig wakker maar heb het bewust meegemaakt en ben van de schrik onder mijn bed gaan liggen.Het ging echt met geweld.Ik ben nu nog steeds heel erg bang en ook ik dacht dat het persoonlijk tegen mij was gericht maar de politie zei dat dat niet was.Dankzij mijn goede hang en sluitwerk is ze het niet gelukt om binnen te komen.Maar ik begrijp dus heel erg goed dat je heel erg bang bent.Ik ben dat nog steeds.Ik heb daarom ook het beste alarmsysteem aan laten leggen en ook met camera’s.
  Ik hoop het nooit meer mee te maken.
  Gerard ik wens je heel veel sterkte en hoop dat je er vlugger over heen bent als ik.
  Annemieke

    /   Beantwoorden  / 
 2. gold price

  Vorige week bleken drie gemaskerde mannen geprobeerd te hebben om de woning van Joling binnen te dringen terwil hij nietsvermoedend boven lag te slapen. De woning van de zanger is goed beveiligd en het is de inbrekers dan ook niet gelukt om de woning daadwerkelijk binnen te dringen. De foto’s van de bewakingsbeelden die in de telegraaf te zien waren zagen er wel behoorlijk dreigend uit en het is dan ook niet vreemd dat de zanger nu in angst zit.

    /   Beantwoorden  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.